Brussel helpt!

FM Brussel organiseert naar jaarlijkse traditie een inzamelactie voor het goede doel. Thema dit jaar is: eenzaamheid in de stad. En ze roepen luisteraars, bedrijven en verenigingen op om geld in te zamelen. De opbrengst gaat integraal naar de Brusselse Lokale Dienstencentra. Zij zullen het geld inzetten voor een project dat Brusselaars uit het isolement wil halen. Meer info over de Brusselse locale dienstencentra: http://www.ldcbrussel.be/

Slotevenement van de actie is de benefiet op 13 december in en i.s.m. Muntpunt. Overdag zijn er activiteiten voor kinderen en families en concerten van Bai Kamara Jr. en Frank Vander Linden (vrije bijdrage). ‘s Avonds is er een party met FM Brussel DJ’s (10 euro).

Hoe kan je vereniging, bedrijf, organisatie of club Brussel Helpt steunen?
– Door zelf een inzamelactie op te zetten. Hoe je dat doet, vul je zelf in: bvb. cake, chocolademelk, soep of pannenkoeken maken en verkopen bij ‘t personeel/de leden, een tombola organiseren, de opbrengst van een reeds geplande activiteit afstaan aan Brussel Helpt.

– Door de Brussel Helpt postkaarten te verkopen. We bieden pakketjes van 4 mooie kaarten aan met afbeeldingen van foto’s van Brussel. Die kunnen verkocht worden aan 5euro/pakketje van 4. De opbrengst gaat integraal naar Brussel Helpt. Postkaartjes kunnen bij FM Brussel in Elsene opgehaald worden of geleverd in jouw organisatie.

Op 24 november geeft FM Brussel het officiële startschot van de campagne. We ronden af op 13 december met het slotevenement.

Voor meer informatie kan je terecht bij Nadia Scheys op 02 800 08 12 of via nadia.scheys@fmbrussel.be

http://www.fmbrussel.be/artikel/brussel_helpt_p.aspx

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s