Koken in de vaatwasser: de hype van het najaar 2012

Onze culinaire neus heeft wat nieuws opgesnoven: koken in de vaatwasser.

En waarom niet? Je steekt je gerechten ofwel goed ingepakt in zilver folie of in een afgesloten confituur pot en hups in de vaatwasser. Zo kan je eigenlijk heel gezond koken (en eten natuurlijk). Want net zoals ‘en papillotte’ komen er geen vetstoffen aan te pas … Plus kwestie van energie te sparen nietwaar! De energie die gebruikt wordt om de vaat te doen, is nu ook gebruikt om je avondeten te bereiden. Nice one!

Ik heb al een recept gezien om lasagne te bereiden en ook iets met zalm. We proberen het uit en ik laat jullie iets weten!
volgens ons is dit de hype van het najaar. Proberen maar!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s