International Taste & Quality Institute in Brussel

Het International Taste & Quality Institute (iTQi) in Brussel is de toonaangevende onafhankelijke organisatie van Chefs en Sommeliers die ‘s werelds kwaliteitsvolste en smakelijkste spijs en drank beoordeelt, bekroont en promoot.

Om voeding en drank te beoordelen, werkt iTQi nauw samen met vermaarde Chefs, Sommeliers en drankexperts die geselecteerd worden in samenwerking met de beroemdste Europese culinaire instellingen en sommeliersorganisaties zoals  Les Maîtres Cuisiniers of France en Belië, The Academy of Culinary Arts, The Hellenic Chefs’ Association, L’Académie Culinaire of France, Der Verband der Köche Deutschlands, Les Jeunes Restaurateurs d’Europe, La Federación de Asociaciones de Cocineros deEspaña, La Federerazione dei Cuochi Italiana, Portuguese Chefs Association, Årets Kock of Sweden, Euro-Toques en L’Association de la Sommellerie Internationale (ASI).

De Superior Taste Award is een unieke internationale erkenning, gebaseerd op blinde testen die uitgevoerd worden door gerenommeerde Chefs and Sommeliers die opinieleiders voor de consumenten op gebied van smaak zijn. De Award wordt als een krachtig marketing instrument gebruikt om de producten beter te onderscheiden.

Dus op dit eigenste ogenblik zijn ze met z’n allen aan het proeven en smaken om te bepalen wie 3 sterren krijgt dit jaar.
Iedereen kan trouwens deelnemen aan het testen. Je kan je evenvoudigweg via de website inschrijven (voor de 2013 editie moet je uiteraar dnog even wachtend an)

Op 31 mei zullen de winnaars bekendgemaakt worden die 3 sterren hebben gekregen.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s