Belgische wijnen met 3 sterren gerechten!

Maak kennis met de Belgische wijnbouwers ! Op zaterdag 14 april 2012 krijgt u de kans om in het Trammuseum hun wijnen te degusteren, gevolgd door een verrukkelijk diner in hun bijzijn. Het diner is van de hand van Lionel Rigolet, Chef van het restaurant Comme Chez Soi.
De Belgische wijnbouwers krijgen niet altijd de erkenning waarop ze ondertussen recht hebben. Op ons grondgebied tellen we een twintigtal wijnbouwers maar in het buitenland zijn heel wat domeinen te vinden die worden uitgebaat door landgenoten, vooral in de streek rond Bordeaux.
Naar aanleiding van de beurs Belgovino krijgt u als volleerde amateur- of beroepsoenoloog de gelegenheid – in avant-première ! – op de beurs zelf de wijnen van de Belgische producenten te proeven (op de vooravond van de opening). Na de cocktail en een bezoek aan de beurs zelf hebt u het privilege om te genieten van het heerlijke menu van Lionel Rigolet (Comme Chez Soi) in het gezelschap van de Belgische producenten…. Zij nemen plaats aan uw tafel ! Conversatie, gezelligheid en degustatie troef !
Wij zullen er zijn!
Reserveer snel!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s