Culinaire nieuwigheden voor Kerst 2011

Zout om te spuiten

Zout strooi je met eindejaar niet over je gerechten, je spuit het. Het vloeibare zout kun je makkelijk gelijkmatig verdelen en het staat ook hip op tafel. Er zijn drie kleuren: het traditionele witte zout, maar ook rood en zwart zout uit Hawaï. De inhoud van een flesje bestaat voor 26 procent uit zout, de rest is water. Maar één drupje smaakt wel stevig door.
Prijs: 4,99 euro voor 100 ml.

Ontploffende oesterparels

Met deze parels hoef je niet langer een citroentje uit te knijpen en aan de pepermolen te draaien boven je oester. Ze smaken er namelijk naar. Gewoon op de zeevrucht leggen en de parels ontploffen in je mond bij het binnenslurpen. De parels zijn ook verkrijgbaar met een sjalot- en azijnsmaak.
Prijs: 5,89 euro voor 60 gram.

Geitenkaas met neuzekes

Cuberdons zijn hip en zitten overal in: in roomijs, jenever, coulis, taart of koekjes. Nieuw is geitenkaas waarover stukjes cuberdon gestrooid zijn. De typische zoete smaak van de neuzekes overheerst, zodat het vooral een dessertkaas is.
Prijs: 2,25 euro voor 60 gram.

In de Delhaize, ‘near you soon’!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s